Shrilling Nosebag - Old And Fat And Drunk

Härligt med lite värme

Posted April 15, 2017, 12:21 a.m. By jurij Tags: Hus och hem

När det är lite ruggigt ute så är det så skönt att hoppa i ett varmt bad eller att hoppa in i bastun eller att ha en badtunna att värma sig i. Ja det är verkligen guld värt att ha någonstans man kan värma sig. Och det gäller inte bara vinterhalvåret det är väldigt härligt att ha någon av dom sakerna även på sommaren när det är lite kallt eller man har blivit kall på något sätt. Då kan det verkligen vara skönt att få värma sig lite, på ett sätt som gör att man verkligen blir helt varm.

Min väninna har en

Ja en av mina väninnor har en badtunna och det var första gången som jag badade i den och det var väldigt härligt faktiskt. Det var något som jag inte hade gjort förut men det var väldigt skönt och väldigt mysigt att sitta i badtunnan och bada samtidigt som man sitter och pratar med trevligt umgänge och har en drink i handen. Ja det var väldigt populärt och trevligt.

Sen så tycker ju jag väldigt mycket om att basta, det är något som jag är uppväxt med och något so mvi alltid har gjort som familj och när vi har varit hos mina morföräldrar så skulle man alltid basta och det är trevlig minnen som jag har av det. Min mormor föddes faktiskt i en bastu så hon har verkligen fått det med sig sen hon var väldigt liten.

Ja det är härligt att man kan hitta härliga värmekällor som man kan använda sig av när man känner sig kall och frusen och inte har ork till så mycket. Då kan det vara bra att koppla av lite grann och sätta sig i en badtunna eller lägga sig i badet eller något liknade.
Ja det är något som skulle vara väldigt trevligt.